Hos Kongsøre Outlet er bordpynt noget af det vi gør allermest ud af. Bordpynt er prikken over i'et på et veldækket festbord, og det der gør dit bord og din fest personlig.
Vi søger hele tiden efter nye produkter, og ved hvad der er behov for til barnedåb, konfirmation og bryllup. Men også almindelige fester eller runde fødselsdage kan gøres unikke med forskelligt pynt på bordet eller i festlokalet. Fx er Fodbolde og fodboldstøvler er meget populært til konfirmander, og til bryllup er det bla. speciele Bordkort, der hitter. Alt pynt til barnedåb har vi samlet i et helt menupunkt for sig.
Leder du efter flot bordpynt? Vil du ikke have et tomt bord til din temafest? Placer de fedeste og flotteste dekorationer og andre sjove pyntegenstande for at skabe den helt rigtige stemning. Alt sammen finder du her til meget billige penge. Der er ingen grund til at gå ned på pynten. Der er mange muligheder og kombinationer. Intet skaber feststemning så godt som bordpynt. Det er en fast tradition at pynte bordet, når der skal holdes fest. Med pynt og dekoration kan du nemt dekorere og skabe en smuk borddækning. Du finder alt fra servietter og konfetti til kunstige blomster og bordløbere. Find bordpynt til borddækningen lige her!

Din store dag skal være helt perfekt, og det skal borddekorationen, hvor gæsterne sidder selvfølgelig også være! Pynten og borddækningen til brylluppet er en vigtig detalje, om du så holder bryllup hjemme eller ude, er bordpynten og borddækningen det første gæsterne ligger mærke til. 
Når først den basale borddækning – dug, servietter, bordkort osv. – er klaret, så kommer du til det sjove og kreative: Bordpynten. Du kan skabe så mange forskellige udtryk med din bordpynt. På selv den mest enkle borddækning kan bordpynt sætte prikken over i’et og signalere, hvilken mærkedag det er, du vil fejre.
Er pengene små, er bordpynten måske et sted, du tænker, du vil spare. Men det er slet ikke nødvendigt. For selv for få midler kan du hos Kongsøre Outlet pifte dit bord op til noget, der ligner en million. Husk på, at en mærkedag er en dag, du skal huske tilbage på med en god følelse.

Vi har alt, så du kan skabe et perfekt veldækket bord.

Produkter Produkter